Beste cursisten,

Voor ons ligt weer een nieuw seizoen herhalings lessen EHBO.

Een seizoen met vele veranderingen en aanpassingen.

Allereerst betreuren wij het enorm dat Dineke de lessen niet meer kan geven. Ze zit midden in haar chemokuur. Het gaat naar omstandigheden goed met haar. Coördinatie en geheugen laten haar helaas regelmatig in de steek.

Na enig speurwerk hebben wij gelukkig 2 enthousiaste kader instructeurs kunnen vinden die de lessen van Dineke over willen gaan nemen.

De lessen worden op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdag gegeven. Jullie hebben je inmiddels opgegeven voor één van deze lesmomenten. Kom dus ook op de avond/zaterdag welke je hebt door gegeven. De mogelijkheid om te switchen is er dus niet meer. Mocht je een les door ziek of zeer niet kunnen volgen neem dan contact op met het bestuur. Wij kunnen dan kijken of er een oplossing gevonden kan worden.

Op dinsdagavond zal Lisbet Köhne jullie kennis op peil blijven houden en uit bereiden. En op donderdagavond zal José Verhoeve dat ook gaan doen

Op zaterdag, de hele dag, zullen jullie het met mij te stellen krijgen.

De lessen verlopen misschien iets anders als wat jullie gewend zijn geweest maar ik weet zeker dat onze nieuwe instructeurs er alles aan zullen doen om het leuk, leerzaam en gezellig te laten verlopen. 
Aan jullie om Lisbet en José met open armen te ontvangen. Daar vertrouw ik helemaal op. De lessen zullen zeker ook anders gaan verlopen door het Coronavirus. Er zijn een aantal
aanpassingen door ons gedaan.

Bij binnenkomst is het verplicht om de handen te desinfecteren. 

Handen wassen

Gezellig naast elkaar zitten, wordt ook op de vereniging, op 1,5 meter. De stoelen staan dus ook zover uit elkaar. Aan jullie om dit ook zo te houden.

Afstand bewaren

Alle cursisten krijgen een eigen pakketje met verbandmiddelen, mondkapje en handschoenen. Dit leveren jullie aan het einde van de les weer in. Je naam staat erop zodat je de volgende les weer je eigen spullen hebt. 
Lichamelijk contact zal er niet zijn tussen elkaar.

 Geen Contact

Er wordt dus niet op elkaar verbonden. De instructeurs zullen dat op een zeer creatieve manier oplossen. Een uitdaging voor ons allemaal. Ik weet zeker dat we dat met elkaar gaan fiksen.

Het bestuur wenst jullie weer een veilig jaar toe en weet zeker dat jullie, met de kennis die jullie opdoen met Lisbet en José, een eventueel slachtoffer goed kunnen helpen.

Tot ziens op de lessen.

Joannette