Aan de leden van de vereniging,

Karin en ik zijn al weer een aantal jaren bezig met de website van EHBO De Mare.

Wij zijn, om in EHBO-termen te blijven, op zoek naar vers ‘bloed’.


We zijn vooral op zoek naar ‘redacteuren’, mensen die foto’s willen maken en/of stukjes willen schrijven. Zolang het maar een relatie heeft (in de ruimste zijn van de betekenis) met EHBO.

Je kunt als je dat wilt, je stukjes rechtstreeks op de website plaatsen. Is dat moeilijk? Nee, ik laat je graag zien hoe dat moet maar als je dat liever hebt dan kan ik het voor jou plaatsen.

Lijkt je dat leuk maar heb je weinig ervaring in het schrijven en/of fotograferen, geen probleem. We willen je daar graag bij ondersteunen.

Vind je de technische kant leuk, graag. Het is altijd leuk om samen te werken aan de site. En mocht je een keer niet kunnen dan heb je tenminste een vervanger.

Ben je daar veel tijd mee kwijt. Technisch valt het wel mee. 1 keer in de twee maanden krijg je een bijgewerkte versie van software. Daar ben je ongeveer een 15 minuten mee bezig. Voor het overige  is het een beetje afhankelijk van wat je er zelf mee wilt. Je kunt er heel wat uren instoppen maar dat bepaal je eigenlijk zelf.

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact op met Karin of met mij. We geven graag antwoord op je vragen.

 Ben Paauwe