Zaterdag ochtend 8 juni 2019, het ziet er zo triest uit buiten, het hoost van de lucht en er moet gepost worden in de mare bij de luilak rommelmarkt. Oh jee dit wordt een zware dag dacht ik.

Dineke kwam de EHBO spullen en bodywarmers bij me halen en ze ging vol moed op pad om samen met Surya te posten.
Het was een natte ochtend voor ze, gelukkig konden ze af en toe ,tussen de rondjes lopen door, even bij de brasserie zitten om een bakkie te doen en weer warm te worden. Voor de mensen die een kraam hadden was het ook niet fijn, ze mochten geen overkapping op hun kraam i.v.m de wind dus alles werd nat. Veel mensen zijn ook vroeg naar huis gegaan daardoor.

Om half 2 hebben Irene en mijns persoontje de dames afgelost, ze zaten net lekker aan een frietje. Er was niets gebeurd bij hun dus dat is fijn. Zij konden naar huis en voor ons ging het beginnen. En wat gebeurde er het werd droog. Wij zijn blijkbaar de zonnetjes van De Mare haha.

Wel was er veel wind en was het fris in het begin. We hebben rondjes gelopen,er was bijna geen kraam meer bezet, ondertussen boodschapje gehaald en weer verder gelopen, bij de Hema stond een kraam met bh's en slipjes, daar hebben we de enige ehbo toegepast van de dag. Ik heb een paar slipjes van de grond gered (hihi)

In de loop van de middag gingen er steeds meer mensen weg, ook wij konden gelukkig even bij de brasserie terecht. We hebben wel gevraagd wat de bedoeling was, er was echt weinig meer te beleven ook al scheen de zon nu lekker. Maar we moesten blijven tot het bittere eind ivm de vergunning. En dat is te begrijpen.
We hoorden later op de middag dat er door de wind een marktkraam plank van een wagen was gewaaid op een auto, gelukkig waren er geen gewonden.

De dag had dus heel anders kunnen lopen. Om 17 uur was het klaar en mochten we naar huis. We hebben wel lol gehad samen ook al hebben we niets hoeven doen.

Groet van Karin